Breaking News

Posted: sâmbătă, 6 februarie 2010 by Rake in Etichete:
1


Pe data de 01 Februarie 2010 la ora 17:31, a fost publicată o știre uluitoare!

„Pana acum se stia ca un caine care isi tine urechile indreptate in sus si isi flutura coada cu putere este cu siguranta fericit sa te vada. Cercetatorii au descoperit ca este important si felul in care acesta isi flutura coada: daca tinde sa fie miscata mai mult spre stanga, patrupedul e prietenos.”

Măi să fie... /:)

„Cei care au pus la punct experimentul sunt oamenii de stiinta (mai credibil ca niciodată...) de la Universitatea Victoria (grădinița di pi colț, cu inocentul nr.9) in Canada. Ei s-au folosit de un caine-robot, caruia ii putea fi manipulata de la distanta coada si de peste 500 de caini voluntari, care erau lasati sa se apropie de el.”

SitRep: Câțiva tocilari construiesc roboți cu care intenționează să să sperie niște câini. So far, so good. :|

TIP: Dacă ești în nefericita situație de a te apăra împotriva unui câine, piciorul se aplică pe partea inferioară a botultui. Dacă nu sunteți fotbaliști înnăscuți este important să nimeriți botul sau, și mai general, capul.

Atenție: Împrăștierea materiei cenușii pe șosea nu este absolut necesară, dar poate fi luată în considerare ca posibilitate.

Sunt un mare iubitor de animale, și mai ales de câini. Am avut mai mulți câini și erau cu adevărat bucuroși să mă vadă (chiar și când eram mai mic și mai tâmpit, de l-am vopsit pe Bobiță în verde). Totuși, nu-mi plac animalele handicapate care se reped la picioare sau aleargă făcând spume după biciclete.

În concluzie, ca la orice descoperire revoluționară, apar noi întrebări, că de-aia e revoluționară - că revoluționează. Ce întrebări? Păi...

Dacă o flutură vertical, pe direcție sus-jos-sus-jos ? Dă la pompă?
Ce ne facem dacă animalul nu are coadă, e prea scurtă, ca urmare a unui eveniment nefericit?

Așteptăm ca oamenii de știință să ne ofere soluții la problemele care ne complică cel mai mult viața.

1 comentarii:

  1. Sosh O says:

    'publicat de rake la 00:35'
    :))))))))))))